Inter – Napoli, shkëmbejnë Jesusin me Mertensin

Dries Mertens në Inter, Juan Jesus në Napoli dhe të gjithë do të ishin të lumtur.  Ky është skenari i dy klubeve bënë të ditur gazeta italiane ‘Corriere dello Sport ‘.

Sipas gazetës, Napoli është duke kërkuar një mbrojtës që mund të mbuloj edhe qendrën por edhe krahun e majtë, ndërsa Roberto Mancini është në kërkim të një lojtari që luan në krahë.

Në ditët në vijim mund të kët ëmë shumë zhvillime sa i përket këtij shkëmbimi shkruan gazeta.