Ilary nuk përmbahet

Kapiteni i Romës Francesco Totti dhe bashkëshortja e tij Ilray Blasi ishin në qendër tv vëmendjës në një lokal në qytetin e Romës.

Çifti kishte dal për tu argëtuar së bashku duke bërë edhe disa gjeste të cilat u kapën nga fotografët të cilët ndodheshin brenda në lokal.

 

345345