Ibrahimovic rrethohet nga femra seksi në Las Vegas

Zlatan Ibrahimovic nuk është nuk ata futbollistë që ka nevojë për shumë rregulla.

Duke qenë që sezoni për parizienët është i përfunduar prej kohësh, edhe lojtarët e saj kanë edhe më shumë liri për t’u argëtuar.

Sulmuesi suedez i është bashkuar një feste të zhvilluar në Las Vegas, ku ka qenë nën shoqërinë e shumë femrave të bukura, dhe të disa miqve të tjerë.

239276

239277