Ia pa hajrin Super Bowlit (FOTO)

Një moment i ka ndryshuar jetën e Melissa Rajs. Modelja amerikane në fakt është shfaqur në një reklam  gjatë Super Bowl në 2014 , i fundit i ligës së futbollit amerikan dhe që nga atëherë ka bërë një kthmim në karrierë.

Nuk ka nevojë të pyesni pse, pasi foto tregojnë atë.

 

meisa 1

 

melisa 3

 

melisa 4

melisa 5