I bashkon treni

Milan dhe Inter nuk kanë pasur asnjëherë thuajse një marrëdhënie të mirë brenda fushave për shkak të rivalitetit të tyre. Por jashtë fushave, atmosfera është shumë ndryshe.

Futbollistët e të dyja ekipeve kanë kaluar disa orë së bashku për inagurimin e stacionit te metrosë. Bonaventura dhe Van Ginkel të Milan dhe Ranokia me Juan Jesus të Inter, për disa çaste janë parë së bashku duke bërë sete fotografish në tren.

187906

 

187907