Hernan Crespo, trajner në Serie B

Ish-sulmuesi i mirënjohur, Hernan Crespo, do të drejtojë skuadrën e Modenës në Serie B.

Argjentinasi do të nisë kështu karrierën si trajnerë, derisa është vetë klubi i Modenës që e ka zgjedhur Crespon, në një konkurrencë të ngushtë edhe em Gautierin dhe Toscanon.

Crespo karrierën më të mirë si lojtar e ka zhvilluar tek Parma.