Hendbolli ia nis nesër

Bordi i Federatës së Hendbollit të Kosovës, në mbledhjen e radhës e nën drejtimin e presidentit Eugen Saraçini, pasi shqyrtojë informatat komisares se garave, përfaqësueseve të SHTHK-së dhe SHGJHK-së, morri vendim që edicioni pranveror te fillon sipas kalendarit te paraparë të garave më herët.

Superliga e meshkujve me 22 shkurt (te dielën) kurse Superliga e femrave me 28/29 shkurt 2015.