Hazard-Oscar, super-aksion për 1:0

Falë një bashkëveprimi perfekt të Eden Hazard dhe Oscar, Chelsea e ka zhbllokuar super-derbin anglez kundër Manchester United.

Në minutën e 38-të, Hazard realizoi nga afërsia ndër këmbët e De Geas për 1:0.