Hajvalia falet në Suboticë (FOTO)

Hajvalia ka marrë rrugë për në Zvicër, ku do të takohet me skuadrën e Sionit në një ndeshje miqësore.

Skuadra nga paralagjja e Prishtinës, janë rrugës për në Zvicër, ndërsa janë ndalur në Suboticë ku kanë falur edhe namazin e akshamit.

Te Hajvalia ka disa lojtarë besimtar dhe që e mbajnë edhe Ramazanin, transmeton Gazetaolle.com.

Hajvalia do të qëndroj disa ditë në Zvicër, ku do të kryejnë një fazë përgatirore dhe do të luajë disa ndeshje.

hajcalia