Gwen: Dua seks në fushë me lojtarët e Barcelonës! (FOTO)

Prezantuesja e njohur nga Miami, Gwen Garcia, ka dhënë një deklaratë të zjarrtë për mediat meksikane, duke folur për fantazitë e saj seksuale.

Gwen ka thënë se do t’i pëlqente të ketë marrëdhënie seksuale me lojtarët e Barcelonës, në fushën e gjelbër dhe atë menjëherë pas përfundimit të ndonjë ndeshje.

33ss sss2 gwen gwenng