Gratë e futbollistëve pushtuan ‘San Siron’

Në ndeshjen derbi ndërmjet Interit dhe Milanit, të pranishëm në shkallët e stadiumit ishin edhe gratë dhe të dashurat e futbollistëve të Interit dhe Milanit.

Gruaja e Pazizini, Ludovica Caramis, dhe nga ana tjetër e Mauro Icardos, Wanda Nara, ishin ato të cilat u vërejtën më shumë me bukurin e tyre.

 

68678

 

asfgsdg