GOOOOL, GOOOOL, GOOOOL, barazon Kosova, shënon Amir Rrahmani

Amir Rrahmani dhe Kosova ka barazuar rezultatin në 1:1 me Turqinë.

Është mbrojtësi Rrahmani që shënoi me kokë pas harkimit nga këndi të Valon Berishës.

Ndodhi kjo në minutën 22 dhe tani tifozët janë në trans.

Gëzim i madh i lojtarëve tanë që tani marrin zemër dhe shpresojnë në rezultat pozitiv.

kosovee-turqi