Gjyqtarët në Ligën e Dytë dhe Superligën e juniorëve

Janë deleguar gjyqtarët për Ligën e Dytë në të dyja grupet, A dhe B si dhe Superligën e juniorëve.

Liga e Dytë

Çiftet dhe gjyqtarët – Java 12

Grupi A

E diel:

Luftetari – Vicianumi

(B. Kabashi, Ad. Krasniqi, Ar. Krasniqi)

Behari – Leshani

(P. Jakupi, H. Osmani, M. Kadrija)

Iliria – Besa

(F. Sadriu, B. Derguti, N. Bajrami)

Rilindja e Kos. – Opoja

(B. Meholli, I. Zejnullahu, E. Tahiri)

Grupi B

E shtunë:

Kamenica – Kaolini

(S. Hajdari, D. Rrahmani, I. Mehmeti)

E diel:

18 Korriku – Vitia

(A. Fazlia, F. Nagavci, E. Kuqi)

Vjosa – Kastrioti

(B. Bunjaku, V. Hyseni, G. Ibrahimi)

T. Çanga – Bashkimi

(P. Rama, K. Maloku, G. Restelica)

E hënë:

Galaksia – Rinia

(D. Çaka, G. Hyseni, L. Selmani)

Besëlidhja – Ardhmënia

(Te gjitha ndeshjet fillojnë në ora 13:00)

Superliga – Juniorët

Çiftet dhe gjyqtarët – Java 16

E shtunë:

Drita – Prishtina

(G. Koci, B. Raqi, L. Bunjaku)

Besa – Vëllaznimi

(L. Metaj, E. Bicaj, T. Ibërdemaj)

E diel:

Llapi – Kosova (V)

(V. Ibërdemaj, A. Bacaj, A. Bajramaj)

Feronikeli – 2 Korriku

(A. Jakupi, B. Jakupi,  L. Nuhiu)

Flamurtari – Bardhi

(I. Mehmeti, G. Hyseni, Al. Hyseni

R. Sadiku – Drenica

(F. Sekiraqa, V. Musolli, L. Statovci)

E hënë:

Ferizaj – Rilindja

(K. Pantina, B. Ismajli, Fi. Sadiku)

Trepça ’89 – pushon

(Te gjitha ndeshjet fillojnë në ora 11:00)