Gjyqtarët në Ligën e Dytë dhe atë të Juniorëve

Të enjten janë caktuar edhe gjyqtarët për të dyja grupet e Ligës së Dytë dhe atë të juniorëve.

Gjyqtarët nuk dihen vetëm për takimin, Besëlidhja – Vjosa, të cilët caktohen më vonë.

Liga e Dytë – Java 16

Orari dhe gjyqtarët – Grupi A

E  diel

Luftëtari – Leshani

(L. Metaj, T. Iberdemaj, A. Bacaj)

Minatori – Iliria

(L. Bunjaku, B. Rudari, M. Boshnjaku)

Rilindja e Kos. – Lugu i Baranit

(I.Ceroviku, E. Baliqi, B. Haradinaj)

E hënë

Vicianumi – Besa

(B. Ajeti, G. Restelica, P. Rama)

Opoja  pushon

Behari pushon

Grupi B

E shtunë

Kamenica – Galaksia

(F. Sadriu, B. Derguti, B. Jashari)

18 Korriku – Rinia

(F. Nagavci, E. Kuqi, E. Gashi)

E diel

Bashkimi – Kastrioti

(A.Jakupi, H. Osmani, V. Hyseni)

Vitia – Ardhmënia

(I.Mehmeti, L.Selmani, E. Zullufi)

T.Çanga – Kaolini

(P. Jakupi, M. Kadrija, E. Bejtullahu)

Besëlidhja – Vjosa

(Të gjitha ndeshjet fillojnë në ora 14:00)

Superliga – Juniorët  – Java 20

E shtunë

Vëllaznimi – Kosova (V)

(Ar. Krasniqi, B. Kabashi, Ad. Krasniqi)

Trepça-89 – Rilindja

(V. Maliqi, P. Hyseni, L. Nuhiu)

E diel

Feronikeli – Ferizaj

(G. Ibrahimi, A. Ramadani, Z. Rahimi)

Ramiz Sadiku – Flamurtari

(V. Bajgora, L. Mustafa, K. Krasniqi)

Llapi – Bardhi

E hënë

Besa – 2-Korriku

(A.Fazlia, B. Haxhikadrija, E. Kuqi)

Prishtina – Drenica

(K. Pantina, E. Tahiri, E. Emini)

Drita  pushon

Liga e Parë  – Juniorët –  Java 10

E shtunë

Gjakova – Istogu (13:00)

(G. Koci, B. Meholli, B. Smajli)

Gjilani – Liria

(V. Musolli, B. Raqi, L. Statovci)

Trepça – F. Kosova

(V. Abazi, K. Maloku, Al. Hyseni)

Hajvalia pushon

(Ndeshjet fillojnë në ora 11:00)