Gjyqtarët: Kosumi në Pejë, Maloku në kryeqytet

Besfort Kosumi do të udhëtojë të dielën drejt Pejës, për të ndarë drejtësinë në takimin Besa – Hajvalia.

Ndërkohë, sfidën derbi që luhet në kryeqytet, ndërmejt Prishtinës dhe Trepçës ’89, e referon Tefik Maloku nga Podujeva.

Fatmir Tahiri është në Prizren, në përballjen Feronikeli – Kosova e Vushtrrisë.

 

Orari dhe gjyqtarët – Java 29

E shtunë – 16:00

Ora 15:00, Feronikeli – Kosova (V)

(F.Tahiri. F.Jakupi. M.Qehaja. M.Baliu)

Drenica – Drita

(G.Shala. L.Muhadri. F.Sekiraqa.I.Shuleta)

Istogu – Ferizaj

(N.Rraci. B.Morina. R.Hyseni. S.Isufi)

Prishtina – Trepça ‘89

(T.Maloku. A.Ejupi. S,Haziri.B.Batalli)

E diel – ora 16:00

Ora 15:00, Besa – Hajvalia

(B.Kosumi.J.Musolli.I.Kabashi.B.Gashi)

Vëllaznimi – Trepça

(A.Tahiri. A.Latifi.V.Kelmendi.B.Jahmurataj)

(Vetëm ndeshjet që janë në transmetim, zhvillohen nga ora 15:00)