Gjyqtarë nga Superliga në përballjet e Ligës së Parë, këto janë delegimet e plota për javën e 25-të

Xhiro e 25-të e Ligës së Parë zhvillohet në vikend me ndeshje shumë interesante.

Gjyqtarë nga Superliga janë deleguar në ndeshjet kryesore të kësaj jave.

Burim Jahmurataj do ta gjykojë duelin e nxehtë ndërmjet Drenasit dhe Malishevës, ndërkohë Mentor Ajeti është deleguar në takimin ndërmjet Onix Banjës dhe Istogut.

Delegimet e gjyqtarëve në Grupin A:

Në takimin kryesor të Grupit B, atë ndërmjet Vllaznis së Pozheranit dhe Ulpianës, drejtësinë do ta ndajë Fatmir Tahiri, ndërkohë Valbon Hoxha është deleguar në përballjen ndërmjet Ferizajt dhe Flamurtarit.

Delegimet e gjyqtarëve në Grupin B: