“Gjilani zero tituj”, Intelektualët tallen me Skifterat për Vitin e Ri

Intelektualët janë tallur me Skifterat sa i përket numrit të trofeve të fituar, duke simbolizuar vitin 2020 në numrin e trofeve të fituar 2-0 për ‘bardhekaltërit’.

Drita ka fituar dy tituj kampioni në Superligën e Kosovës, në vitin 2002 dhe 2018, ndërkohë që Gjilani ende nuk e ka shijuar këtë ndjesi.

Publikimi i fundit i ‘bardhekaltërve’ është i mbushur me plot kreativitet dhe ‘thumbues’ ndaj rivalëve të përbetuar.

Ai ka krijuar një debat interesant mes tifozëve në rrjetet sociale.

Më poshtë postimi i Intelektualëve.