Gjiganti britanik shkruan për tatuazhin e Valon Behramit që lidhet me luftën e Kosovës dhe Mitrovicës (FOTO)

Mesfushori kosovar i Përfaqësueses së Zvicrës, Valon Behrami, e ka bërë një tuatuzh në këmbë.

Ai në tatuazhin e tij e ka paraqitur urën e Ibrit dhe qytetin e ndarë të Mitrovicës.

“Ylli i Watfordit, Valon Behrami zbulon tatuazhin në këmbë që përshkruan edukimin e tij në Kosovë… me imazhe tronditëse të avionëve luftarakë dhe fishekëve”, shkruan ‘DailyMail’.

‘Behra’ që aktivizohet me Watfordin në Angli e ka në këmbë edhe simbolin e shqiptarëve, shqiponjën.

2

e-e

je

mm