Gjest i ulët i Llapit, e prenë nga fotoja kryetarin e FFK-së, Agim Ademi

Komuna e Podujevës ka mbajtur mbrëmë ceremoninë e Laureatëve 2019.

Me çmime më së shumti është nderuar KF Llapi, por nuk kanë mbetur anash edhe sportistët tjerë.

Të pranishëm ishin figura të larta sportive, si presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani dhe presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi.

Të dy ndanë çmimet, ndërsa Ademi ndau për futbollistin e talentuar të Llapit, Valmir Veliu, që u përfshi në top 10-she.


Foto origjinale

Por, skuadra e Llapit gjatë publikimit të çmimeve, bëri një gjest të ulët.

Ata prenë foton ku shihet Ademi duke ndarë çmimin, për ta lënë në foto vetëm Veliun, shkruan Gazeta Olle.


Foto e prerë

Llapi prej muajsh llogaritet opozitë e Federatës së Futbollit të Kosovës, konkretisht Ademit.