Genc Nuza shpallet gjyqtari më i mirë i Prishtinës për vitin 2021

Komuna e Prishtinës ka shpallur sot Laureatët e Vitit në Prishtinë për vitin 2021.

Çmimi i gjyqtarit më të mirë i ka takuar Genc Nuzës për të cilin kjo është hera e pesë që fiton në kryeqytet.

Nuza është ndjerë humb i nderuar për këtë mirënjohje me shpresë së edhe në të ardhmen do të jetë në podium.

“Shumë i nderuar të pranoj çmimin si gjyqtari më i mirë në Komunën e Prishtinës për vitin 2021. Kjo është hera ime e pestë që pranoj këtë çmim dhe ndjenja është e njëjtë sikurse herën e parë.

Kryeqytetin, Prishtinën do të mundohem që në të ardhmen ta përfaqësoj edhe më denjësisht si në nivel vendor po ashtu edhe në atë ndërkombëtare”, ka shkruar Nuza pasi ka pranuar çmimin.

Ndërron jetë ish-sportisti i njohur kosovar

Optimizëm në të dyja taboret: Batatina krahason Llapin me Barcelonën, Kuç dhe Gashi premtojnë maksimumin