Genc Nuza me asistentin e tij delegohen në dy ndeshje kualifikuese të Kampionatit Evropian

Gjyqtari i Superligës së Kosovës, Genc Nuza së bashku me gjyqtarin Besnik Morina do të ndajnë drejtësinë në dy ndeshjet kualifikuese të Kampionatit Evropian U19.

Ndeshjen e parë që do ta gjykojnë Nuza i ndihmuar nga Morina dhe asistenti nga Rumania, Alexandru Cerei do të jetë Çeki – Kazakistan, ndeshje kjo që zhvillohet me 6 tetor në Opava. Ndërsa, gjyqtari i katërt është Horatiu Fesnic.

Ndërkaq tri ditë me vonë saktësisht me 9 tetor, Nuza i ndihmuar nga asistenti Morina dhe asistenti nga Çekia, Marek Podany. Kurse gjyqtari i katërt Jan Petrik nga Çekia.

Këto dy ndeshje janë të xhirove të para në Grupin e 13-të kualifikues për Kampionatin Evropian 2022.

Përzgjedhësi i Gjeorgjisë, Willy Sagnol: Kam mbetur i befasuar me cilësinë që ka Kosova

Tragjeke: Ndërron jetë Justin Thornton, pas nokautit brutal