Gazetat shqiptare për derbin

Të gjitha gazetat e sportit në Shqipëri iu kanë thënë ‘mirëmëngjesi’ lexuesve me derbin Tirana-Partizani në ballinë. “Panorama-Sport” ia dedikon meritën e fitores së kuqe portierit Alban Hoxha, ndërsa “Sport Ekspres” dhe “Gazeta e Sportit” e veshin kryeqytetin kuq.
1545612_904265806261645_7660800663490190055_n10404294_909051852470716_6222252675096957049_n11055201_416464228514606_5020194765098641673_n (1)