Garë atraktive në Prevallë

Në fundjavën që shkoi u zhvillua gara e dytë e Kampionatit të Kosovës në automobilizëm.

Gara ishte malore dhe u mbajt në shtegun e Prevallës. Valdet Krasniqi i klubit Prishtina RT (garoi në kategoriën e pestë) e pati kohën më të mirë, pasi shtegun e kaloi për 1.33.268 minuta. Megjithëse, koha nuk ishte shumë e përshtashme, interesimi i dashamirëve të këtij sporti nuk mungoi, ndërsa gjatë garës nuk pati incidente.

 

Fituesit në bazë të kategorive ishin:

Kategoria e parë: Afrim Spahi i AK D&G Prizreni me kohën   1.59.300

Kategoria e dytë: Alban Berisha i po të njëjtit klub                   150.3496

Kategoria e tretë: Përparim Dushi i Prishtina RT                      1.43.386

Kategoria e katërt: Arbnor Musliu Prishtina RCP                     1.41.435

Kategoria e pestë: Valdet Krasniqi Prishtina RT                       1.33.268

Kategoria e gjashtë: Xhemshit Hasani Prishtina RCP               1.38.824

 

Gara e radhës mbahet pas dy javësh në Shalë të Bajgorës, ndërsa në këtë fundjavë, në Pejë, në program është gara në karting.