Gara me vetura mes lojtarëve të Real Madridit (VIDEO)

Dy futbollistët e Real Madridit, Marcelo dhe Jose Rodriguezi, duke shkuar në stërvitje kanë zhvilluar një garë ndërmjet veti me veturat e tyre.

Njëri ishte në bordin e një “Mini Cooper”, ndërsa tjetri mbi një makinë sportive.

Po flasim për Marcelon dhe Jese Rodriguezin, të cilët janë bërë protagonistë ditën e sotme pasi spanjolli tentoi ta parakalonte brazilianin, por ky i fundit nuk i hapi rrugë.