Gani Sejdiu: Te Drenica m’u realizua kjo ëndërr!

Gani Sejdiu është shumë i lumtur që do të drejtojë Drenicën në edicionin e ri.

Ai theksoi që gjithmonë ka dashur të jetë trajner i ekipit nga Skenderaj.

“E kam pasur si ëndërr që ta drejtojë Drenicën për disa arsye”, deklaroi Sejdiu në “2 me 1”.

”Më ka pëlqyer projketi dhe sineqriteti i kryetares Mihane Kodra Bekteshi”.

Sejdiu ndër të tjera e ka lavdëruar edhe lojën e bukur të Drenicës.

“Drenica ka shfaqur futboll shumë të bukur dhe kjo është meritë e trajnerit Tahir Lushtaku”, shtoi ai.