Futbollisti shqiptar rrethohet nga femrat

Elsied Hysaj është pjesë e Napolit në fushë dhe jashtë saj. Mbrojtësi shqiptar është bërë pjesë e kalendarit të skuadrës për vitin 2016.

Futbollistët janë bërë pjesë e situatave dhe kohëve të ndryshme. Kalendari është realizuar në bashkëpunim me “Corriere dello Sport”, ndërsa doli sot në shitje.