Futbollisti i Shqipërisë vë në lojë bashkëshorten e tij, e bën qull me ujë

Elseid Hysaj nuk njihet si një person me shumë humor, por ndonjëherë e nxjerr origjinën e tij prej Shkodre dhe na dhuron “perla”.

Këtë herë Elseidi ka vendosur t’i punojë një rreng gruas së tij.

Një plan që nuk ka shkuar si duhet, por kjo e bën edhe më të bukur këtë lojë.

Ai mesa duket nuk e ka llogaritur mirë forcën e gruas së tij dhe ka marrë një gotë gjigante për t’i punuar rrengun e famshëm.

Fiorenza nuk arriti ta mbajë gotën në tavan dhe u bë qull, bashkë me Elseidin.