Futbollistët më të gjatë në Serie A, i sati renditet Etrit Berisha?

Një shqiptar në mesin e më të gjatëve të Series A. “Goal.com” e ka bërë listën e futbollistëve më të gjatë të kampionatit italian, ku përfshihet edhe kosovari i Lazios, Etrit Berisha

Ai renditet i 12-ti në këtë listë, me 194 centimetra. Lista kryesohet nga Mkienok i Palermos (201 cm), Gjuriç i Cesenës (199 cm), Çoriç i Parmës (198 cm), Tatarusanu i Fiorentinës (198 cm) dhe Diego Lopez i Milanit (196 cm). /Gazeta Olle

Simon+Makienok+Hellas+Verona+FC+v+Citta+di+B0m0SAJEvJcl
1) Mkienok – Palermo (201 cm)

 

20150215-635596328221570894w
2
) Gjuriç – Cesena (199 cm)

coric
3
) Çoriç – Parma (198 cm)

 

rs_20140610155137
4)  Tatarusanu – Fiorentina (198 cm)

Diego+Lopez+AC+Milan+v+Empoli+FC+Serie+wsw_peTXC6Ll
5) Diego Lopez – Milan (196 cm)