Futbollistët e grupmoshave të KEK-ut në aksion, largojnë mbeturinat nga stadiumi “Agron Rama”

Futbollistët e grumoshave të KEK-ut sot janë aktivizuar edhe jashtë fushës së gjelbër ku zakonisht stërviten.

Talentët e rinj kanë shfrytëzuar rastin për të larguar mbeturinat nga stadiumi “Agron Rama”, shkruan Gazeta Olle.

Një gjest shembullor ky nga futbollistët të cilët përkujdesen për ambientin ku gati çdo ditë kalojnë një pjesë të ditës së tyre në.

Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona, njerëz në këmbë, njerëz duke ecur dhe ambiente të jashtme

Seniorët e KEK-ut në dy ndeshjet e para kampionale në Ligën e Dytë kanë arritur të marrin pikë të plota, dhe duke se më në fund kjo skuadër po këndellet.

/Gazeta Olle/

Rezultatet komplete të natës së sotme në Ligën e Kampionëve

Superliga në aksion, sot zhvillohen tri ndeshje interesante – vëmendja në Gjilan