Fushë Kosova fiton dhe kalon në vend të parë, Bashkimi ndalet në shtëpi

Fushë Kosova ka triumfuar 4-0 në udhëtim ndaj Sharrit dhe tashmë i prinë Ligës së Dytë të Kosovës në futboll, raporton Gazeta Olle.

Për “pampurat” kjo ishte fitorja e pestë në pesë ndeshje kampionale, rekord ky që e mbanë edhe skuadra e vendit të dytë Rahoveci, teksa Bashkimi i Koretinit që kishte seri 100 përqind të fitoreve u ndal në shtëpi nga Minatori i Magures, në takimin që përfundoi me rezultatin 0-0.

Rezultatet e plota në Ligën e Dytë:

Sharri 0-4 Fushe Kosova
Lepenci 1-1 Gjakova
Bashkimi 1-1 Minatori
Vellazeria Zh 0-0 KF Behari
Galaksia 1-3 KF Dardania
Dukagjini 1 – 4 KF Rahoveci
Dushkaja 2 – 3 FC Dardanët 
Rilindja P – Vjosa (nuk ka info)

Renditja tabelare pas javës së pestë:

 1. Fushë Kosova, 15 pikë
 2. Rahoveci, 15 pikë
 3. Bashkimi Koretin, 13 pikë
 4. Behari, 10 pikë
 5. Dardania, 10 pikë
 6. Gjakova, 8 pikë
 7. Minatori, 7 pikë
 8. Lepenci, 7 pikë
 9. Vëllazëria, 7 pikë
 10. Vjosa, 6 pikë (nuk dihet rezultati kundër Rilindjes)
 11. Dardanët, 6 pikë
 12. Sharri, 3 pikë
 13. Dukagjini, 3 pikë
 14. Dushkaja, 3 pikë
 15. Rilindja, 0 pikë (nuk dihet rezultati kundër Vjosës)
 16. Galaksia, 0 pikë