Franca, mikpritëse e Lojërave Olimpike Dimërore të vitit 2030

Franca do të jetë mikpritëse e Lojërave Olimpike Dimërore të vitit 2030.

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC) ka refuzuar kandidaturën e Zvicrës, ndërsa Franca është kandidatja e vetme për të organizuar Lojërat Olimpike dhe Paralimpike të vitit 2030.

Sportistët nga vende të ndryshme të botës do të garojnë në Alpet e Francës.

Në Francë do të organizohen edhe Lojërat Olimpike “Parisi 2024”.

Të premten hidhet shorti i Kupës së Kosovës

Çuni flet për diferencën e futbollit gjerman me atë italian dhe për bashkëlojtarin e tij shqiptar