Fotografitë flasin vet!

Ndeshja mes Llapit dhe Prishtinës është zhvilluar në një fushë të tmerrshme.

Skuadra e Prishtinës është eliminuar nga Digitalb Kupa e Kosovës. Ekipi bardh e kaltër është mundur nga ekipi i Ligës së Parë, Llapi, me rezultat 2:1.

Por, nuk ka shumë rëndësi, pasi kjo ndeshe është zhvilluar në një teren të mbuluar nga balta.

FU FU FUSH FUSHA