Formacioni i javës në Superligë

Java 17 solli gola e emocione, si dhe shumë lojtarë të dalluar. Gazeta Olle, duke u bazuar në raporte të ndeshjeve, zgjodhi formacionin më të mirë të kësaj jave.

 

Latifi (Drita)

 

Ibrahimi (Drenica) – Gërbeshi (Feronikeli) – Shala (Feronikeli)

 

Limani (Drita)

 

Kelmendi (Prishtina) – Shala (Prishtina)– Rusi (Ferizaj)

 

Gashi (Drenica) – Rexha (Besa) – Shillova (Drita)

 

Trajner: Gani Sejdiu (Feronikeli)