Flet Berlusconi, ja çfarë dua për Milanin tim

Ish-Kryeministri italian dhe predidenti i Milant, Silvio Berlusconi kishte shikuar mundsinë që klubin t’ia shes biznesmenit tajlandez Bee Taechaubol, por që marrëveshja ka ngecur tani, ndërsa Berlusconi thotë që nuk është duke kërkuar një pasues, por një partner.

“Unë nuk dua të shes Milanin tim”, tha manjati 78-vjeçari për ‘Rai Tre’.

“Në të vërtetë, unë jam duke kërkuar për dikë që dëshiron të financoj me mua në mënyrë që të bëjë klub një lider në botën e futbollit përsëri. Futbolli ka ndryshuar. Vetëm mendoni se Katari vë pothuajse 250.000.000 € në arkën e PSG çdo vit. Një familje e vetme mund të arrijnë më të kontribuojë në këtë mënyrë”, pohoi Berlusconi.