Fjalët e Mavrajt për golin dhe fitoren

Nuk stërviti tërë javën, luajti 90 minuta, dhe shënoi gol. Ky është Mërgim Mavraj, mbrojtësi nga Istogu.

“Zotit i lutem gjithmonë, lutjet për Zotin nuk varen nga situata. Unë shpresoj që me golat e mijë të kontribuojë edhe në ndeshjet tjera, ashtu sikur sot”, tha Mavraj, pasi sqaroi se babain e ka shëndosh e mirë.

“Ekipi e ka bërë hapin e radhës për t’u kualifikuar, por duhet ende punë, është rrugë e largët. Janë edhe më shumë sfida që na presin. ARmenwt nuk kanw kualitet tw lartw pwr tw qwndruar 90 minuta”, shtoi ai.