FFK sqaron në lidhje me rastin Trepça – Besa

Federata e Futbollit e Kosovës ka sqaruar edhe një herë rastin e skuadrave Trepça – Besa, të cilët prej muajsh ndodhen në prokuori për dyshimet për kurdisje.

Të kontaktuar nga Gazeta Olle, ata thonë se i gjithë rasti ndodhet në prokurori dhe se ata nuk kanë përgjegjësi për këtë.

Së fundi janë zbuluar video ku flitet për marrëveshjet e bëra mes Trepçëës dhe Besës.

Këtë edicion, i vetmi rast i dyshimtë për kurdisje ishte ky mes skuadrave të Trepçëës dhe Besës.

trepca besa trepca besa trepca besa