FFK largon rregullin që aq shumë e kërkonin disa klube

FFK ka vendosur që në kampionatin e ardhshëm të largohet rregulli që një lojtarë nën moshën 21 vjeç të jetë në fushë.

Ky rregull ishte vendosur vite më par për tu dhënë hapësirë më e madhe lojtarëve të rinj.

Shumë klube kishin kërkuar që ky rregull të largohej, me pretekstin se e dëmton konkurrencën në skuadër, shkruan GazetaOlle.com.

Trajneri i Llapit, Tahir Batatina, ishte ndër të parët që e kishte kërkuar një gjë të tillë.

Ndërsa edhe Afrim Tovërani nuk e respektonte edhe aq këtë rregull te Feronikeli, duke e zëvendësuar lojtarin e ri që në fillim.

Pikërisht ky rregull kishte bërë që shumë lojtarë të rinj të tregojnë vetën dhe të largohen për një karrierë më të mirë jashtë Kosovës. /olle/