Festojnë në Bamboo

Sigal Prishtina arriti të fitoj finalen e parë të Ligës Ballkanike, me rezulat 82:68, duke bërë një hap të madh drejt mbrojtjë së titullit në BIBL, njoton GazetaOlle.com

Pas ndeshje drejtusit e klubit së bashkume trajnerin dhe lojtarët janë duke e festuar fitoren në Bamboo Bar në Prishtinë.

 

imageimage