Festa e Juventusit në 10 foto

Juventus ka arritur të fitojë titullin e katërt me radhë dhe të 31 në histori të klubit. Edhe pse titulli është fituar disa javë më parë kjo e shtunë ishte e festës për ‘Zonjën e Vjetër’ që po ashtu para disa ditëve arritën ta fitojnë edhe Kupën e Italisë për të 10-tën herë.

Juventus do të përballet me Barcelonën në finalen e Ligës së Kampionëve me 5 qershor.

1 ju

 

2 juve

 

4 juve

 

5 juve

 

6 juve

 

7 juve

 

8 juve

 

9 juve

 

juventuss 33

 

juventus