Feronikeli tallet kështu me kundërshtarët

Feronikeli vazhdon të tallet me skuadrat ndjekëse në tabelë, ndërsa së fundmi protagoniste është bërë një karikaturë e postuar nga faqja zyrtare e klubit në Facebook.

Aty shihen tre trajneri Gani Sejdiu dhe futbollistët Behar Maliqi, Qemail Elshani e Lapidar Lladrovci, duke i përshëndetur klubet tjera të elitës.

222