Ferizaj – Prishtina, u ndjek edhe me dylbi (FOTO)

Ndeshja mes Ferizajt dhe Prishtinës, është ndjekur edhe me dylbi.

Ngjarja më së miri pasqyrohet në foton e mëposhtme, kur njëri nga tifozët në moshë të rryer, përcjell takimin me dylbi.

Ferizaj njihet si njëri prej vendeve që tërheq edhe tifozerinë në moshë. (Gazeta Olle)

foto 2