Ferizaj merr Bushin, Thaqin, Berishën…

Elbasan Thaqi (Drita), Alban Ukzmajli (i lirë) Muhabi Bushi (Fushë Kosova) dhe Florim Berisha (Drita).

Këto janë transferet e skuadrës së Ferizajt. Ky ekip po mendon për mbijetesë.