Ferhan Hasani prezantohet te Partizani

Pas arritjes së marrëveshjes dhe zyrtarizimit si lojtar i Partizanit, Ferhan Hasani prezantohet ditën e sotme para mediave.

“Buba” siç e quajnë ndryshe, pas bisedimeve me shumë skuadra, vendosi që të vazhdojë karrierën te “demat”, që pritet ti ndihmojë së tepërmi.

Më poshtë mund të shikoni edhe momentin kur lojtari ka firmosur kontratën me Partizanin, e cila od të jetë për 18 mujat e ardhshëm.