Femrat mahnitin me golin e shënuar nga skema e përgatitur

Zakonisht kemi parë skema të ndryshme të ekzekutimit të goditjeve të lira.

Por, atë që e bënë futbollistet e Arsenalit, vështirë se e kemi parë ndonjëherë në të kaluarën.

Për ta befasuar se çfarë bënë ato, dhe si arritën t’i hutojnë kundërshtaret e Notts County, shikojeni videon. (Lajmi)