Federica pasion Juventusin (FOTO)

Federica Giraldi është një showgirl e njohur italiane.

Federica e bukur është e gatshme për të pushtuar ekranin e madh dhe pret thirrjen e duhur. Ajo është parë gjithmonë pran sportiti: futbollit dhe motorëve.

Ajo shihet shpesh në stadium, ndërsa zemra e saj rreh për Juventusin. MotoGP dhe Superbike, janë po ashtu pasionet e saj.

JUVENTUS

 

juventuns 1

 

juventus 2

 

juventus 3

 

stadio

 

juventus 4