FBK dënon Pejën

Federata e basketbollit të Kosovës ka dënuar Pejën me para për shkak të fyrjeve që i kanë bërë tifozët e saj kundrejt lojtarëve dhe tranjerit mysafirë, të Sigal Prishtinës.

Peja është dënuar me të holla (500 euro), ndërsa ato duhet të paguhen para ndeshjes së katërt që zhvillohet në Pejë.

Po ashtu është dënuar edhe vëzhguesi Lulzim Maloku, për fshehjen e e fakteve dhe mosraportiti të drejtë me dy ndeshje mosdelegim.