Fanellat e reja të Juves, me tre yje

Mediat italiane e kanë zbuluar fanellën e re të Juventusit, me të cilën ‘Zonja’ do të paraqitet në ndeshjet si vendës në edicionin 2015/16.

Ajo do të jetë me ngjyrat tradicionale bardhezi, derisa mbi logo do të jenë të vendosur tre yje.

Dyshimet e vetme kanë mbetur për fanellat e dyta dhe të treta, pasi që të parat, sipas të gjitha gjasave do të jenë këto që i ka përcjellë “Corriere dello Sport”. /Gazeta Olle

231331691-dce89326-45e0-4d3d-82d4-090f57f55bc6

231404936-762949bf-82f9-40a5-86bd-3be47939277b