Eva, super seksi në Montecarlo (FOTO)

Festë për Eve Longoria në Montecarlo .

Modelja dhe aktorja u paraqit me një fustan super sexy në një event bamirësie.

Ajo njihet për lidhjen e saj të gjatë me basketbollistin francez Toni Parker, por që përfundoi me divorc.

EVENTO CHAMP SEED FOUNDATION A MONTECARLO

 

EVENTO CHAMP SEED FOUNDATION A MONTECARLO

 

EVENTO CHAMP SEED FOUNDATION A MONTECARLO

 

EVENTO CHAMP SEED FOUNDATION A MONTECARLO