EURO 2024: Vetëm 10 mijë bileta për tifozët e një Kombëtareje për ndeshje

Përfundimi i shortit të EURO 2024 ka nisur edhe një herë garën për një biletë të tifozëve që duna të ndjekin përfaqësuesen e tyre në rrugëtimin në aktivitetin e verës së ardhshme. Por nuk do të jetë aspak e thjeshte për shkak të vendimit të fundit që ka marrë UEFA.

Ajo ka bërë të ditur se çdo Federate, do i caktohet një shifër prej 10 mijë biletash për ndeshje për fazën në grupe, pavarësisht stadiumit në të cilin luhet sfida dhe kapacitetit të tij.

“Të gjithë këto bileta do të shpërndahen në përputhje me mënyrën se si çdo federatë përkatëse dëshiron t’u shesë biletat tifozëve të vet. Më shumë informacione mund të gjendet duke klikuar flamujt e skuadrave në EURO2024.com/tickets. Tifozët që nuk përmbushin kriterin e vendosur nga federata e tyre përkatëse, apo që nuk mbështetin një skuadër specifike, inkurajohen të aplikojnë nga tani e tutje, deri më 12 dhjetor, nëpërmjet një tjetër lotarie publike në EURO2024.com/tickets”, shkruhet në njoftimin e UEFA-s për vendimin e fundit që ka marrë rreth biletave të turneut. /Gazeta Olle/

Etrit Berisha bën shaka me shortin e Shqipërisë, shton edhe Brazilin në grup

Dukagjini dhe Prishtina duan vetëm fitoren, formacionet zyrtare