Erolld Belegu ka një porosi për Pejën dhe një befasi për Bashkimin

I pari i Federatës së Basketbollit të Kosovës, Erolld Belegu, gjatë një interviste dhënë për Tribuna Channel, ka një porosi për Pejën.

Ndër të tjera ai thekson se Kosova e Re Bashkimi do të marrë pjesë në Ligën Ballkanike.

Belegu flet edhe për Përfaqësueseset e Kosovës dhe pjesëmarrjen e Sigal Prishtinës në garat evropiane.